تبلیغات
قلب کوچولو - شیرینی ماکارون



Admin Logo
themebox Logo



تاریخ:یکشنبه 27 مرداد 1392-08:17 ب.ظ

نویسنده :ستاره نکونام

شیرینی ماکارون

 

 

 

 

 

ماکارون یه نوع شیرینی فرانسویه که فوق العاده زیباست و برای مهمانیهای عصرانه بهترین گزینه است. این شیرینی در عین

جذابیت و زیبایی ظاهریش دستور پخت بسیار آسانی داره که امیدوارم خوشتون بیاد.

 

 

 

مواد لازم:


برای۴۰ تا ۵۰ عدد ماکارون
 بادام پوست گرفته پودر شده ۱۲۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۲ عدد حدود ۶۰ گرم
نمک کمی‌
پودر قند ۱۵۰ گرم
مواد لازم با انتخاب شما :
رنگ قرمز ۱۰ قطره
رنگ زرد ۱۰ قطره
رنگ سبز ۱۰ قطره
پسته پودر شده ۲ قاشق غذا خوری
وانیل درسته ۱ عدد یا وانیل پودری مقداری
پودر نارگیل ۲ قاشق غذا خوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری

 

 

بادام را پودر کرده و از الک رد کنید تا مطمئن باشید کاملا حالت پودری داشته باشد.
سفیده را همراه نمک با همزن بزنید و پودر قند را قاشق قاشق به آن اضافه کنید و کاملا بزنید تا حسابی‌ پفکی و سبک شود.
بعد پودر بادام را اضافه کرده و با مفتول دستی‌ مخلوط کنید

 

 

برای طعم‌ها و رنگ های مختلف ماکارون به این صورت عمل کنید
برای قرمز، فقط رنگ قرمز را اضافه کنید.
برای سبز، رنگ سبز و پسته پودر شده را اضافه کنید.
برای سفید، وانیل و پودر نارگیل اضافه کنید.
برای قهوه ای، پودر کاکائو
برای زرد، رنگ زرد

 

 

دو عدد سینی فر‌ را آماده کرده کاغذ انداخته و خمیر ماکارون را داخل قیف ریخته (میتوانید ماسوره گرد سرش قرار بدید) یا سر قیف را حدود ۸ میلیمتر با چاقو ببرید منظور نوک قیف است. و روی کاغذ با فاصله و به صورت کوچک کوچک و گرد و هم اندازه از خمیر ماکارون میزنید.
به این صورت که دستتان را روی سینی گذاشته یک فشار کوچک و سریع بر میدارید و بعدی را میزنید.
تا ۱۵ دقیقه اجازه دهید ماکارون ها روی سینی خشک شوند. بعد در فر‌ از پیش گرم شده با درجه حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد ۲۵ دقیقه بپزید

 


مواد میانی تمشکی : کره و پودر قند و مارمالاد تمشک را با همزن بزنید تا حالت بگیره و کرم خوشرنگی به دست بیاد اگر بعد از هم زدن به صورت لخته شده در اومد، کاسه را روی بنماری قرار بدید و دوباره بزنید تا از اون حالت در بیاد و دوباره روان بشه.

 

 

 

 

مواد میانی پسته‌ای : پسته را در آسیاب ریخته و خوب پودر کنید مارزیپان را به قطعات کوچک خرد کرده و به پسته اضافه کرده و با هم در آسیاب مخلوط کنید تا به صورت خمیر در بیاد…مخلوط پسته و مارزیپان را در کاسه ریخته و لی-کور را به آن اضافه میکنید قاشق قاشق …چون اینجا از لی-کور بادام استفاده میشه و ما استفاده نمیکنیم برای اینکه خمیر را از اون حالت سفتی در بیاد به جاش چند قاشق شیر اضافه می‌کنید و همچنین اسانس بادام برای معطر شدن بیشتر. با قاشق مخلوط میکنید تا حالتی بگیرد که بتوان آن را در قیف ریخت و فرم داد.

 

 

 

 

مواد میانی وانیلی – نارگیلی : کره پودر قند وانیل و اسانس بادام را با همزن میزنید تا فرم بگیرد. اگر سفت بود ۱ تا ۲ قاشق شیر اضافه کنید. در انتها پودر نارگیل را اضافه کرده و کامل مخلوط میکنید.

 

 

 

 

مواد میانی شکلاتی : شکلات را به قطعات کوچک خرد کرده…خامه را میجوشانید بعد شکلات را به آن اضافه کرده هم میزنید تا آب شود بعد اجازه می‌دهید خنک شود… بعد با همزن یا مفتول دستی‌ میزنید تا فرم بگیرد.

 

 

 

مواد میانی لیمویی : کره، پودر قند و رنده پوست لیمو را با همزن میزنید تا فرم بگیرد بعد ۳-۴ قاشق از آب لیمو تازه را اضافه کرده و مخلوط میکنید
مواد میانی را در قیفی ریخته که سوراخ کوچکی دارد و یکی‌ یکی‌ روی ماکارونها را پر میکنید (سطحی که روش صاف است از مواد میگذارید) بعد ماکارون دومی‌ هم روش قرار داده…و تا موقع سرو در جای خنکی نگهداری میکنید.

 

 

 

فوت کوزه گری :

 

قطر هر ماکارون بعد از پخت دو و نیم سانتیمتر است. پس موقعی که با قیف کار می‌کنید حواستان جمع باشد که زیاد فشار ندید که بزرگ در بیاد و پهن بشه.
برای‌ اینکه کاغذ روغنی از روی سینی تکان نخورد و ثابت بماند، کمی‌ از مایه ماکارونها را ۴ گوشه سینی مالیده و کاغذ روغنی را روش قرار می‌دهید. بعد شروع به زدن ماکارون میکنید.

 

 

لی کور بادام عرق بادام شیرین شده است که هم در فروشگاههای مجهز به فروش میرسد و هم خودتان میتوانید آنرا تهیه کنید.

 

دستور خمیر مارزیپان :

 

بادام ۳۵۰ گرم ( تقریبا ۲ لیوان )

شکر ۳۵۰ گرم ( تقریبا ۲ لیوان )

سفیده تخم مرغ ۱ عدد

آبجوش ۱۰۰ گرم ( تقریبا نصف لیوان )

پودر قند به مقدار لازم  ( من تقریبا ۱۵۰ گرم استفاده کردم )

اسانس بادام تلخ ( به مقدار لازم )

 

 

بادامها رو داخل آب بریزید و بذارید داخلش بمونه تا زمانیکه به راحتی از پوست جدا بشه ( حدودا ۱۲ ساعت ) . اگه عجله

داشتید میتونید توی آبجوش بریزید و هر وقت آب اون سرد شد عوضش کنید تا زودتر از پوستشون جدا بشن ( بیش از ۲۴

ساعت بادامها توی آب نمونن ) .

نکته : موقعی که می خواید مغز بادامها رو از پوستشون جدا کنید ترجیحا زیاد خارج از آب نمونن چون مجددا خشک

میشن و پوست گرفتنشون سخت میشه. پس بادامها رو دونه دونه از آب خارج کنید و پوستشونو بگیرید.

بعد از اینکه از پوست جداشون کردید، روی یه دستمال تمیز بریزید تا خشک بشن. بادامها بایستی کاملا خشک شده

باشن. ممکنه دو سه روزی طول بکشه بستگی به شرایط آب و هوا داره.

سپس با چرخ گوشت بادامها رو چرخ کنید ( سعی کنید کم کم داخل چرخ گوشت بریزید چون قدرت زیادی برای چرخ کردن

میخواد و خدای نکرده چرخ گوشتتون نسوزه ) .

بعد سه سری دیگه بهمراه شکر چرخ کنید تا کاملا پودر بشه.

آبجوش اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.

بعد سفیده تخم مرغ رو اضافه کرده و هم بزنید.

روی حرارت قرار داده و بمدت ۱۰ دقیقه با حرارت کم هم بزنید.

روی میز کارتون پودر قند بپاشید و بعد از اینکه خمیر کمی سرد شد اونو روی پودر قند بریزید.

بعد با دست ورز میدیم تا پودر قندها به خرد خمیر بره و خمیر از حالت چسبناکی در اومده و به دست نچسبه.

نکته : بعضا" بخاطر قیمت بادام نصف مقدار گفته شده رو با بادام زمینی جایگزین میکنند.

نکته : اگه مزه بادام تلخ رو دوست دارید می تونید از اسانس اون استفاده کنید.

برای رنگ کردن خمیر مارزیپان می تونید از رنگ های خوراکی استفاده کنید.

 



نوع مطلب :
Why is my Achilles tendon burning?
دوشنبه 27 شهریور 1396 10:01 ق.ظ
I couldn't resist commenting. Very well written!
chaturbate token hack license key
چهارشنبه 15 شهریور 1396 06:58 ق.ظ
It is not my first time to pay a quick visit this website, i am browsing this site
dailly and obtain fastidious information from here daily.
merrimccosh.weebly.com
شنبه 14 مرداد 1396 11:07 ق.ظ
Very descriptive post, I loved that a lot. Will there be a
part 2?
std clinic near me
شنبه 3 تیر 1396 02:22 ق.ظ
core از خود نوشتن در حالی که ظاهر شدن دلنشین ابتدا آیا واقعا کار کاملا با من پس
از برخی از زمان. جایی در سراسر پاراگراف شما موفق به من
مؤمن متاسفانه تنها برای بسیار در حالی که کوتاه.
من با این حال کردم مشکل خود را با فراز در منطق
و شما ممکن است را سادگی به کمک پر همه کسانی معافیت.
که شما در واقع که می توانید انجام من را
قطعا تا پایان مجذوب.
manicure
شنبه 2 اردیبهشت 1396 07:21 ق.ظ
I read this piece of writing completely concerning the resemblance of most up-to-date and previous technologies, it's awesome
article.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر



منبع کدهای زیباسازی

کد قطرات شبنم-Http//wWw.20ToolS.cOm/